Zestaw do próżniowego pakowania żywności. Mięso, sery czy warzywa wystarczy zapakować w torebki (wielokrotnego użytku) i za pomocą pompki odessać z nich powietrze, by każdy z tych produktów na długo zachował świeżość i pełnię swoich walorów smakowych. Pompka jest prosta w użyciu, kompaktowa i ergonomiczna.
Torebki strunowe do pakowania próżniowego przeznaczone są do kontaktu z żywnością, są one wielokrotnego użytku.
Zestaw zawiera:
- ręczną pompkę do pakowania próżniowego
- 2 torebki 210 x 220 mm
- 2 torebki 260 x 280 mm
- 1 torebkę 220 x 340 mm
Wymiary pompki:
- długość 4,9 cm
- szerokość 3,6 cm
- wysokość 16,7 cm
Uwaga: Torebki przystosowane do kontaktu z żywnością w zakresie temperatur od -40°C do 120°C.
Polecamy